Ylitä itsesi ja elä unelmaasi!

Miksi et heittäisi arkihuolia hetkeksi pois ja heittäytyisi hetkeksi unelmiesi vietäväksi? Oletko koskaan ajatellut mitä siitä seuraisi? Mikä saa ihmisen hakeutumaan jännittäviin tilanteisiin? Väitän, että, mitä kauemmas alkuperäiseltä mukavuusalueelta pääsee, sitä enemmän ihminen omasta elämästään nauttii.

Väitän näin, sillä olen viettänyt hyvin paljon aikaa useiden ammatti tai elämäntapa extreme urheilijoiden kanssa, joille jännitys ja vapaana virtaava adrenaliini kehossa on lähes yhtä tärkeää elämälle kuin hengitysilma ja vesi. Toisin sanoen; ilman sitä, ei ole elämää. Ilman sitä elämä ei maistu miltään. Kaikki on vain harmaata. Jännitys on elämän suola, joka saa elämän maistumaan vain monta kertaa paremmalta. Koet oikeasti elävänsi! Kaikki muu unohtuu.

Henkilöt jotka hakevat jännitystä, hakevat yleensä myös kontrasteja elämäänsä. Niitä kaikkia harmaan sävyjä, unohtamatta kuitenkaan vitivalkoista ja pikimustaa. Ennen kaikkea unohtamatta kaikkia sateenkaaren värejä! Se kuitenkaan ei ole riskien hakemista tai riskien hallintaa, sillä usein riskit kalkuloidaan hiuksen hienosti. Se mikä kolikon toisella puolen on vapauden tunne ja suunnaton elämisen riemu voi ääriolosuhteissa olla kolikon toiselta puolen elämän loppu sekunnin murto-osassa.

Se jännityksen tunne on usein myös hyvin koukuttavaa.

Meitä ihmisiän on moneksi ja tavat löytää se oma tapa jännitykseen on taatusti vähintään yhtä monta. Extreme urheilu. Jännitys -elokuvat. Pelaaminen ja vedon lyöminen. Kaikki samaa tunnetta kohti vain eri henkilöille. Mikä on sinulle se tapa? Mikä saa veren virtaamaan kehossasi? Se kun onnistuessasi olet onnesi kukkuloilla. Se kun riskeeraat jotain sinulle tärkeää ja palkkioksi saat jotain vielä suurempaa.

Ennen pitkää sinne takaisin päästäksesi tarvitset uuden virikkeen taikka ärsykkeen. Olet koukussa siihen tunteeseen minkä siitä saat. Mukavuus alueesi on suurentunut.

Jännitys ilman riskiä, onko se edes jännitystä?

Jos mahdollisuus on voittaa rahaa hyvin pienillä riskeillä, on se ainakin kokeilemisen arvoista. Siis se jännitys. Käy kurkkaamassa Casumo kuponkikoodi  edut ja katso uusimmat tarjoukset! Koska toisaalta, onhan jännitys jännitystä vaikkei aina riskeeraa henkeään sen vuoksi. Pitkässä juoksussa se voi myös olla taloudellisesti kannattavampaa ja helpompaa. Miksi siis et jo testaa onneasi?

Kysyn usein itseltäni, mikä saa minun adrenaliinin virtaamaan kropassa, sydämen sykkimään lujempaa, niin että pulssi tuntuu kuin sydän olisi kaulassa. Kun hakeudun niihin tilanteisiin on tunne ensin epämukava, mutta muuttuu hyvinkin nopeasti jännittäväksi ja mielekkääksi. Uusi mukavuusalue onkin ennen pitkää suurempi! Ja koko elämä maistuu näin ollen kiihkeämmältä ja raikkaammalta. Se on se suola ainakin omassa elämässäni. Mikä sinun elämässäsi on se mikä saa elämän maistumaan pikkuisen paremmalta?

Suosittelenkin lämpimästi kaikille suuntaamaan nokka kohti tuntematonta! Heitä turha pelko pois. Sillä seikkailu odottaa aina oman mukavuusalueen ulkopuolella.

litepress