Kilpailuta lainat ja perusta oma nukketeatteri

Onko haaveenasi ollut oman nukketeatterin perustaminen? Nukketeatterit elävät uutta kultakauttaan, joten tämä onkin hyvä aika perustaa uusi nukketeatteri. Kuten tiedät, nukketeatterin perustaminen vaatii alkupääomaa. Nuket, tarvikkeet ja rekvisiitta ovat kalliita hankintoja. Yksi hyvä vaihtoehto kustannuksien rahoittamiseen on kilpailuttaa lainat ja yrittää löytää mahdollisimman edullinen laina. Tänä päivänä markkinoilla on todella paljon pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat toinen toistaan paremmalta kuulostavia lainoja.

Lainanhakijan kannalta lainojen määrän lisääntyminen on toki hyvä asia, koska tämä tarkoittaa kilpailua myös lainojen koroissa ja kuluissa. Pankit ja rahoituslaitokset ilmoittavat markkinoinnissaan lainan koron esimerkkitapauksen mukaan. Käytännössä kuitenkin lainapäätös tehdään aina henkilökohtaisen luottoarvioinnin perusteella, jolloin tarjottu korko voi poiketa suuresti markkinoinnissa esitetystä korosta. Tänä päivänä lainojen vertailu kannattaa hoitaa ilmaiseksi kilpailutuspalvelun kautta. Kerromme sinulle seuraavassa, miten löydät parhaat lainatarjoukset Rahalaitoksen välityspalvelun avulla. Kerromme seuraavaksi tarkemmin, mistä on kysymys.

Paras lainavaihtoehto löytyy kilpailuttamalla

Rahoituslaitoksia ja pankkeja, jotka tarjoavat lainoja on suomalaisilla lainamarkkinoilla kymmeniä ja niiden määrä lisääntyy jatkuvasti. Osittain tässä ilmiössä on kyse ulkomaalaisten pankkien ja rahoituslaitoksien tulemisesta Suomen markkinoille. Lainoista kannattaa tehdä puolueeton vertailu antamalla rahalaitoksen kilpailuttaa lainat. Yhdellä lainahakemuksella saat nimittäin parhaat lainatarjoukset yli 25 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Kun annat Rahalaitoksen kilpailuttaa lainat puolestasi, sinun ei tarvitse enää itsenäisesti perehtyä kaikkiin tarjolla oleviin pankkien ja rahoituslaitosten lainatuotteisiin. Rahalaitoksen kilpailutuspalvelu esittelee sinulle parhaat lainatarjoukset selkeästi listattuna. Kilpailutuspalvelu vertailee automaattisesti saamasi lainatarjoukset ja esittää ne selkeästi listattuna. Voit selata lainatarjouksia ja perehtyä itse tarkemmin sinulle sopivimpiin vaihtoehtoihin.

Miten haen edullista lainaa?

Lainan hakeminen tapahtuu samalla tavalla kuin haet lainaa joltain yksittäiseltä pankilta tai rahoituslaitokselta. Sinun tulee täyttää lainahakemus, jossa kysytään tietoja sinusta ja taloudellisesta tilanteestasi. Hakemuksessa sinua pyydetään syöttämään tietojasi asumiseen, tuloihisi ja menoihisi sekä työsuhteeseesi liittyen. Näitä tietoja pyydetään siksi, koska pankit ja rahoituslaitokset tekevät luottotarkastuksen yhteydessä riskienarviointia hakijoistaan. Luottotietojesi lisäksi luotonantajat ovat kiinnostuneet rahatilanteestasi laajemmin ja muista lainoista, joita sinulla jo on. Suurin ero on se, että nyt saat yhdellä hakemuksella tarjouksia useilta eri yhtiöiltä yhden sijaan. Potentiaalisesti tarjouksia voi tulla kaikilta Rahalaitoksen palvelussa olevilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Ole tarkkana lainatarjouksien kanssa

Lainan hakeminen lainojen vertailupalvelun kautta on nopeaa ja helppoa. Hakemuksen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkka, koska luottoarviointi tehdään hakemuksessa antamisesi tietojen perusteella. Sinun kannattaa varautua siihen, että luottotarjouksia voi tulla useita parissa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että nykyään tekoäly käsittelee lainahakemukset. Tämän ansioista lainatarjouksia tulee usein nopeasti ja paljon. Mieluisan lainatarjouksen löydyttyä voit hyväksyä sen nopeasti allekirjoituksella verkkopankkitunnuksien avulla. Laina maksetaan tilillesi pankin tai rahoituslaitoksen aukioloaikoina.

Tutustu luottoehtoihin tarkasti

Vaikka lainatarjoukset listataan palvelussa sinulle valmiiksi, lainapäätöksen tekeminen on aina sinun vastuullasi. On hyvä muistaa, että lainan hakeminen Rahoituslaitoksen vertailupalvelun kautta on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Ennen kaikkea luottoehdot kannattaa lukea tarkasti läpi. Kiinnitä huomiota ennen kaikkea lainan todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään koron lisäksi myös kaikki muut lainaan tulevat kustannukset. Näitä ovat esimerkiksi avausmaksu, nostopalkkiot ja tilinhoitomaksut sekä laskutuslisät ja niin edelleen. Lue siis ehdot tarkkaan erityisesti kustannuksien osalta ennen lainan hyväksymistä.

litepress