Järjestä ikimuistoiset kaverisynttärit Partykingin ja nukketeatterin avulla!

Oletko järjestämässä lapsellesi kaverisynttäreitä ja haluaisit tehdä niistä ikimuistoiset? Tuntuuko sinusta kuitenkin, ettet oikein keksi mitään hyviä ideoita tai, ettei sinulla ole riittävästi aikaa juhlajärjestelyihin? Ei hätää, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin hyviä vinkkejä ikimuistoisten kaverisynttäreiden järjestämistä silmällä pitäen. Vinkkiemme avulla järjestät upeat kaverisynttärit ilman turhaa stressiä!

Rekvisiitta löytyy Partykingiltä

Juhlien rekvisiitta on helppo ostaa Partyking-nimisestä verkkokaupasta. Suosittu Partyking on juhlien erikoisliike, josta voit ostaa esimerkiksi juhlakoristeet ja -kattaustarvikkeet. Esimerkiksi upeat ilmapallot ovat mahtava sisustuselementti pienen lapsen synttäreille. Voit jopa sisustaa ja kattaa juhlat lapsen toivoman teeman mukaisesti.

Voit ostaa verkkokaupasta myös kivoja kaverilahjoja vaikkapa ongintapalkinnoiksi tai aarteenetsinnän aarteeksi. Vaikka synttäreiden kaverilahjat jakavatkin mielipiteitä vanhempien keskuudessa, niin juhlien pienet yleensä ilahtuvat siitä, että hekin saavat jotakin kivaa kotiin viemisiksi. Pieni asia voi tuoda yllättävän suurta iloa pikkuisille vieraille!

Halutessasi voit järjestää juhlat myös naamiaisteemalla ja hauskat naamiaisasut löytyvät tietysti Partykingiltä! Kun tilaat kaiken juhlissa tarvittavan rekvisiitan kerralla netistä, säästät itsesi ylimääräiseltä vaivalta ja stressiltä. Samalla säästät tietysti aikaa, kun voit hoitaa helposti monta tuntia aikaa vievät ostokset nopeasti netissä muutamilla klikkauksilla!

Nukketeatteri ohjelmanumeroksi

Nukketeatteri on upea lastenjuhlien ohjelmanumero! Joitakin nukketeatteriesityksiä saa tilata kotiin, mikä on upea vaihtoehto, jos vain budjetti antaa myöten. Toinen vaihtoehto on esiintyä itse tai antaa lasten esiintyä itse. Upeat käsinuket tai marionetit sekä jonkinlainen esiintymislava tai -sermi innostavat juhlavieraita suunnittelemaan omia näytöksiä ja esiintymään toinen toisilleen. Jos aika riittää, käsinuket voi jopa valmistaa itse juhlien aikana. Itse juhlien aikana valmistettu käsinukke korvaa helposti myös erikseen jaettavat kaverilahjat ja on mukava muisto yhteisistä hetkistä ystävien kanssa!

Nukketeatteri

litepress